FIFA 11 Cupa lui Moş Crăciun • Brazilia • Calificări FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IX) • Brazilia • Sfertfinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VIII) • Anglia • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VI) • Rusia • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. V) • Anglia • Finalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IV) • Brazilia • Sfertfinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. III) • Olanda • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. II) • Germania • Semifinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. I) • Olanda • Semifinalist FIFA 11 (Ed. XVII) • AC Milan • Grupe FIFA 11 (Ed. XV) • Juventus • Grupe FIFA 11 (Ed. XII) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 11 (Ed. VIII) • Liverpool • Grupe FIFA 11 (Ed. VII) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. IV) • Juventus • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. III) • AC Milan • CÎŞTIGĂTOR FIFA 11 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. I) • Roma • Grupe FIFA 08 WC (Ed. III) • Brazilia • Locul 3 FIFA 08 WC (Ed. II) • Italia • Semifinalist FIFA 08 WC (Ed. I) • Franţa • Finalist FIFA 08 (Ed. VI) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 08 (Ed. V) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 08 (Ed. IV) • AC Milan • Finalist FIFA 08 (Ed. III) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 08 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală (abandon) FIFA 08 (Ed. I) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 05 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 05 (Ed. I) • Juventus • Optimi de finală Şah (Ed. II) • Semifinalist Şah (Ed. I) • Sfertfinalist (abandon)
Eh... care mai de care cu exotice, cu decapotabile, cu nebunii scumpe. Nu tata, nu-s de mine alea. Fitze de 2 lei. Uite asa ceva vreau io:
Si nu e scumpa... 40000 sau ceva de genu`.
Palmares în viaţă
- flori, fete sau băieţi; - şotron; - ţară, ţară, vrem ostaşi; - ţurca; - hockey (versiunea vintage, iarna, pe gârla îngheţată); - de-a v-aţi ascunselea; - lapte gros; - leapşa; - miuţa; - hoţii şi vardiştii; - raţele şi vânătorii.
FIFA 11 Cupa lui Moş Crăciun • Brazilia • Calificări FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IX) • Brazilia • Sfertfinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VIII) • Anglia • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. VI) • Rusia • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. V) • Anglia • Finalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. IV) • Brazilia • Sfertfinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. III) • Olanda • Grupe FIFA 11 WC 2v2 (Ed. II) • Germania • Semifinalist FIFA 11 WC 2v2 (Ed. I) • Olanda • Semifinalist FIFA 11 (Ed. XVII) • AC Milan • Grupe FIFA 11 (Ed. XV) • Juventus • Grupe FIFA 11 (Ed. XII) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 11 (Ed. VIII) • Liverpool • Grupe FIFA 11 (Ed. VII) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. IV) • Juventus • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. III) • AC Milan • CÎŞTIGĂTOR FIFA 11 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 11 (Ed. I) • Roma • Grupe FIFA 08 WC (Ed. III) • Brazilia • Locul 3 FIFA 08 WC (Ed. II) • Italia • Semifinalist FIFA 08 WC (Ed. I) • Franţa • Finalist FIFA 08 (Ed. VI) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 08 (Ed. V) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 08 (Ed. IV) • AC Milan • Finalist FIFA 08 (Ed. III) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 08 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală (abandon) FIFA 08 (Ed. I) • AC Milan • Sfertfinalist FIFA 05 (Ed. II) • AC Milan • Optimi de finală FIFA 05 (Ed. I) • Juventus • Optimi de finală Şah (Ed. II) • Semifinalist Şah (Ed. I) • Sfertfinalist (abandon)
Anyway... Florica, macar de puneai si tu o poza cu Focusu` 2 varianta normala, nu ST-u`... Si cica, anu` asta Focus 2 a avut parte de-un facelift... pentru a fi adus in ton cu noul Mondeo. Iaca-ta o poza cu dansu':
Palmares în viaţă
- flori, fete sau băieţi; - şotron; - ţară, ţară, vrem ostaşi; - ţurca; - hockey (versiunea vintage, iarna, pe gârla îngheţată); - de-a v-aţi ascunselea; - lapte gros; - leapşa; - miuţa; - hoţii şi vardiştii; - raţele şi vânătorii.
Nu sunt prea grozave din punctul de vedere al calitatii...Asa am auzit. N-am dat cu paru
Vai, ce surpriza placuta am avut vineri seara veneam de la magazin si ce crezi, ce am vazut intr-o parcare? un eos. pacat ca era seara si nu l-am putut admira asa bine
era albastru, asa mai deschis, dar ala argintiu e mai fain. si pe ala l-am vazut odata intr-o parcare
Bai... din ce stiu io si din auzite de pe la tovarasi posesori de Ford, ar fi masini bune. Fiabile si nu prea scumpe la intretinere... da` noah, asta am auzit io.
Palmares în viaţă
am pus pozele acelea pt acele modele vreau. pareri vor fi intotdeauna pro si contra. eu stiu de la altii ca sunt bune. chiar am fost prin tara intr-un ford si n'am avut deloc prbleme
pentru toti fanii mei, jucatorii de fifa : "Traiti-va viata!"
Am spus ca am auzit ca masinile ford nu sunt cele mai grozave. Si florin a zis ca a cutreierat tara intr-un ford si n-a avut deloc probleme. Dar eu nu ma refeream la faptul ca daca mergi cu un ford, neaparat trebuie sa patesti ceva. N-am zis ca fiecare Ford se strica dupa un drum lung. Repet: am zis ca ''am auzit ca masinile ford nu sunt cele mai grozave''. Probabil cel care mi-a zis se referea la faptul ca nu sunt prea grozave in comparatie cu VW, Mercedes sau BMW.
N-ai aberat... numa` ca ai facut o comparatie cu masini si marci dintr-o cu totul alta clasa... Mercedes si BMW is din clasa premium, iar VW bate la portile ei... ca sa poti sa faci o comparatie intre Ford si alta marca, compara si tu Peugeot, Renault, etc, etc.
Palmares în viaţă