ultimul joc de la bethesda. l=am "inchiriat" imediat ce a aparut. este skyrim in spatiu. asta spune totul.
jocul este imens, are inclusiv lupte in spatiu, dar si pe multe planete.presupune lupte cu oponenti umani, animali, alieni sau roboti, comert, efectuare de misiuni pentru tot felul de persoane, factiuni sau bande, santaje, furt, dar si scanare de planete pt resurse sau cladirea unor baze, etc.
destul de neintuitiv, dureaza o vreme pina cind reusesti sa iti cladesti caracterul. (eu is pe la nivelul 11 acum, mic de toooot...)
evident, e single player. asa cum imi place mie.
pe sistemul meu actual (i5 11400, 64 gb ram, gtx 1080) ruleaza stabil la ~40-50 fps, detalii medii, la rezolutia 1920x1080
daca doriti sa-l instalati, neaparat s-o faceti pe ssd. altfel o sa aveti tot felul de "poticneli" si ale imaginii, si ale sunetului, foarte frecvente. de genul 7-8 pe minut, asa incit dupa f. putin timp o sa-l injurati...
dupa instalare ocupa cam 120 gb, kitul de instalare e tot pe acolo (desi asta depinde in functie de ce repack folositi - poate fi si mult mai mic insa va necesita mai mult timp la instalare).