Moderatori: sabinaeniko, kamy_kam, telenovelistasiempre
BOSSE83 scrie:Blonda e cea mai naspa.Cine drac isi mai pune silicoane atat de mici incat nici nu se vede ca are?Roscata si bruneta arata senzational,nu pot sa ma hotarasc care e mai buna
BOSSE83 scrie:NightCrawler scrie:Pai de unde sa stiu io ca aia nu-i blonda? Dupa ca nush cum sa-i mai hulesc, acu` o sa stau sa-i si retin cum arata? Tot ce stiu de trupa aia, e ca sunt vreo 5 si ca unu` dintre ei e gay... atat.
Cam prea mare interesul tau pt gay,my friend![]()
![]()
![]()
Ai ceva de marturisit?
BOSSE83 scrie:Cica locul I,cel mai misto barbat din lume,s-a imparit anul astaAu fost doi pe un loc:Sylv si Bosse,aia da barbati!
![]()
![]()
bb_girl scrie:BOSSE83 scrie:Blonda e cea mai naspa.Cine drac isi mai pune silicoane atat de mici incat nici nu se vede ca are?Roscata si bruneta arata senzational,nu pot sa ma hotarasc care e mai buna
Nu mai are silicoane. A avut o perioada si si le-a scos pentru ca nu au fost acceptate de corpul ei...ma rog...ceva de genu asta
In schimb, bruneta are silicoane.
Sylver Cheetah 53 scrie:BOSSE83 scrie:Cica locul I,cel mai misto barbat din lume,s-a imparit anul astaAu fost doi pe un loc:Sylv si Bosse,aia da barbati!
![]()
![]()
Am auzit şi eu la EuroNews, de dimineaţă. Mă, ăştia da masculi.
Sylver Cheetah 53 scrie:BOSSE83 scrie:Cica locul I,cel mai misto barbat din lume,s-a imparit anul astaAu fost doi pe un loc:Sylv si Bosse,aia da barbati!
![]()
![]()
Am auzit şi eu la EuroNews, de dimineaţă. Mă, ăştia da masculi.bb_girl scrie:BOSSE83 scrie:Blonda e cea mai naspa.Cine drac isi mai pune silicoane atat de mici incat nici nu se vede ca are?Roscata si bruneta arata senzational,nu pot sa ma hotarasc care e mai buna
Nu mai are silicoane. A avut o perioada si si le-a scos pentru ca nu au fost acceptate de corpul ei...ma rog...ceva de genu asta
In schimb, bruneta are silicoane.
Maite are silicoane?Sigur?
MOTANIK scrie:[-Xnu-mi plac deloc
![]()
.....mai frumosi erau cei de la ERREWAY
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 9 vizitatori