Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
"El: It's a stupid superhero flick. Au eşuat lamentabil şi penibil dacă voiau să facă o peliculă despre un erou neconvenţional, pentru că at the end of the day he's still the knight in shining armor. Snoresville! 4/10"
__
"Io: Go fuck yourself, n00bster... inca nu l-am vazut, dar, daca il vad si vad neste chestii, te paruiesc rau cand mai vii pe la mine... chiar ma laptuca... ce-ai zis cand ai plecat atunci: "Vin mai pe seara ma!"... si-ai venit de n-ai mai plecat."
__
"El: Ete ca vorbesti in necunostiinta de cauza. Eram sigur c-o sa te ataci daca ma iau de vreun film cu Will Smith. QED.
Daca eu i-am dat nota aia, inseamna ca aia reflecta parerea mea despre film. Nu trebuie sa-mi placa ce-ti place si tie. Punct."
__
"Io: Si tu l-ai vazut ma? Ca tu, mataluta, cam ai obiceiu` de a te da cocos cand de fapt, faci cate un ou pe zi. Neutral
LE: SI n-am vorbit in necunostina de cauza... doar am spus ca... "de il vad si nu-i cum ai spus tu...""
__
"IO: Bun... tocmai ce l-am vazut... in primu` rand, draga Iuli, ai facut un intro de rahat. Nu reflecta deloc povestea filmului. Smile In al doilea rand, QED eu draga Niraen. Ai dat cu bata-n balta dupa care ai mai bagat-o si putin prin noroi. Smile In primu` rand, filmu` nu prezinta viata unui super erou. Nici macar nu prezinta viata cuiva. Ci pur si simplu` e o particica din viata a ultimilor doi din rasa lor, ultimi doi care, au fost "facuti" ca suflete pereche, dar care, pentru a putea sa isi duca viata de "super erou", acestia trebuie sa stea departe unu` de altu`. Altfel, vor duce o viata simpla de muritori pana la sfarsitul zilelor lor. Filmul nu prezinta un erou neconventional. Filmu` este doar ceva nou, nemaifacut. O alta viziune asupra unui om cu puteri supranaturale. Un film in care eroul principal nu stie propriu zis sa-si... de fapt, nu poate propriu zis sa-si controleze doza masiva de forta de care dispune. Din punctu` asta de vedere, draga Niraen, nu dau doi lei pe ce ai spus tu, fiind total pe langa cand ai spus ce ai spus despre film. Si cu asta, cam basta. Smile
PS: Iuli... lasa-te de bancuri. ... n-a fost nici pe departe o "super comedie". Neutral"
__
Io:
Niraen a scris:
... Au eşuat lamentabil şi penibil dacă voiau să facă o peliculă despre un erou neconvenţional...
Asta ai spus tu...
Agentu` a scris:
... In primu` rand, filmu` nu prezinta viata unui super erou. Nici macar nu prezinta viata cuiva. Ci pur si simplu` e o particica din viata a ultimilor doi din rasa lor...
Asta am spus io...
Sa-mi moara mie la intrare de nu tu esti un mare chiorlea orbit parca de trezeria ta peste noapte ca ai fi un Zeus al cinematografiei.
Bun... draga ba... vezi cum ma persiflezi tu pe mine? Io nu am vazut deloc si pe nicaieri un sfarsit in care Hancock este iubit de toata lumea. Serios, n-am vazut. Am vazut un sfarsit cu "zeu" (ca tot l-ai numit asa mai sus) care, dupa acea transoformare devenita deja stereotip, ajunge un super erou posibil iubit de toti.
In alta oridine de idei, ma enervezi cand spui ca scenaristii s-au umplut de materii fecale in chiloti prin faptul ca i-au facut pe cei doi "zei". Adica, nush cum sa-ti spun, da` frate, m-am cam saturat de superhero shit`s derivate din Superman! Ori frate, asta e ceva cu totul si cu totul nou... pe care mintile imbuibate ce 'telectualitate dusa la extrem si care sunt uneori prea recalcitranti in a adopta noul, refuza sa-l ia drept un lucru nou si care ar putea sa fie ceva bun. Bun, sa zicem ca filmu` nu avea acea doza nesfarsita de adrenalina si de actiune pe care "trebuie" s-o aiba toate filmele de gen, da` ma, FILMUL ASTA NU ESTE UN FILM DE ACTIUNE IN CARE SUPER EROUL TAIE, SPAZURA SI SALVEAZA LUMEA. Acest film reprezinta momentul in care el se "transforma" si incepe sa realizeze (ajutat fiind de ceva/cineva) ca el poate ar fi mai folositor lumii daca s-ar schimba.
Si da, inca de la inceput se vedea ca este ceva intre Hancock si Theron... da` io nu am vazut sa se si spune ce. Tocmai pt a-l urmari in continuare ca sa aflu ce.
Per total, filmul nu a fost unul excelent... dar, a fost un film bun. PAREREA MEA!!!
PS: CGI!?... ... ... oh c`mon man!... everything but that... "
__
"El: Ai vazut Transformers? Ala CGI.
Ideea era ca eu am zis IN THE END devine un super erou. Mai mult, are si-un sidekick vultur. Extraordinar. Sfarsitul nu e intr-atat de deschis incat sa te intrebi "bai, asta o fi iubit de lume?" Normal ca e, da-o dracu' de treaba, e la mintea cocosului.
Mary Embrey: Gods, angels...Different cultures call us by different names. Now all of a sudden it's superhero.
Gods and angels? I liked kryptonite better. A fost lucru nou, m-am straduit sa-l imbratisez, insa avea spini peste tot si a fost imbibat in rahat si bourbon de proasta calitate.
Citat:
Acest film reprezinta momentul in care el se "transforma" si incepe sa realizeze (ajutat fiind de ceva/cineva) ca el poate ar fi mai folositor lumii daca s-ar schimba.
=
Citat:
at the end of the day he's still the knight in shining armor
LE: Ahahahah! Acum am vazut ca Lulica a editat doar cand l-am facut imbecil, dar partea cu "incercarea patetica de creier" a ramas. Poate nu proceseaza mai mult de 1-2 cuvinte."
__
"IO: Tot o tii p`a ta intr-o incercare patetica de a spune ceva aiurea...
Anyway... CGI ma? Tot insisti pe cuvantu` ala(ma rog, abreviere)? Ia defineste-l ma!"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori