Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
hordy scrie:Hai că te ştiam băiat mai dezgheţat Petrişoare
hordy scrie:Posturile ar trebui să fie mai lungi pe un forum. Lumea s-a învăţat pe forumul ăsta cu posturi de câteva cuvinte
aruncate ca nişte replici pe mess. Poate ar trebui să punem o limită la numărul cuvintelor din fiecare post. O să mă
gândesc la asta.
hordy scrie:Ne-am despărţit cu vreun an înainte să ne certăm acum. Deci "cicălelile" actuale nu au legătură cu ce a fost între noi. Dacă nu înţelegi spune şi îţi mai explic. Am înţeles că îţi e un pic mai greu dar spune şi mă repet.
hordy scrie:1 Ok greşeala mea, aici da ai dreptate. Practic vroiam să scriu "s'nteţi simpatici dă-vă dracu' ".
2. Cu tine e cam nevoie. Văd că înţelegi cam greu. Deja e a 3-a oară când sunt nevoit să îţi explic. Off.. pentru asta sunt şcolile ajutătoare.
3. Defapt sunt unul dintre cei pe care nu e bine să îi enervezi.
4. Tot nu ai înţeles
..........................
5. Ai uitat 5. Sunt printre puţinii care ştie ce e cu tine aici şi cărui fapt se datorează familiaritatea ta cu membrii forumului.
hordy scrie:Apoplexia e cu totul altceva. Are la bază pierderea cunoştinţei, a memoriei datorată unui atac cerebral. Nu te mai da rotund dacă nu stăpâneşti termenii. Hai termină cu polemicile că nu mai sunt dispus să le înghit.
NightCrawler scrie:Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu.Mie nu-mi explica nimic. Ce-i între ei, e frumos şi bine. Nu mă bag.
Şi-apoi, nu-s eu ăla care nu vă lasă în pace din spălat rufe. Io-s ca Elveţia.
bb_girl scrie:hordy scrie:Ne-am despărţit cu vreun an înainte să ne certăm acum. Deci "cicălelile" actuale nu au legătură cu ce a fost între noi. Dacă nu înţelegi spune şi îţi mai explic. Am înţeles că îţi e un pic mai greu dar spune şi mă repet.
Ai zis si tu un lucru inteligent, in sfarsit, multam' la Dumnezo!
Am impresia de ceva vreme ca Adelin e cel care nu vrea sa ne lase sa ne oprim din spalat rufe.
hordy scrie:bb_girl scrie:hordy scrie:Ne-am despărţit cu vreun an înainte să ne certăm acum. Deci "cicălelile" actuale nu au legătură cu ce a fost între noi. Dacă nu înţelegi spune şi îţi mai explic. Am înţeles că îţi e un pic mai greu dar spune şi mă repet.
Ai zis si tu un lucru inteligent, in sfarsit, multam' la Dumnezo!
Am impresia de ceva vreme ca Adelin e cel care nu vrea sa ne lase sa ne oprim din spalat rufe.
Am aceeaşi impresie. În sfârşit suntem deacord cu ceva.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 3 vizitatori