Şi iată ce spune Niki, unul dintre administratori, întrebat fiind dacă mai există MyForum:
Niki scrie:da ne amintim..myf...e asa cum il vezi ..nu stim daca isi mai revine sau ce se intampla
http://support.myforum.ro/viewtopic.php?f=20&t=15127&p=123842#p123842
Pentru cei care nu ştiu, MyForum.ro este unul dintre primele servicii româneşti de forumuri gratuite preinstalate. Dacă nu mă înşel, a fost al doilea după 3xForum.

Au intrat pe o pantă descendentă în momentul în care s-a încetat colaborarea cu Valentin (alias Zuppy), cel care s-a ocupat de proiect o bună perioadă. Proprietarul MyForum nu a reuşit să-i găsească un înlocuitor pe măsură, astfel a decis să vîndă tot. Cei care au cumpărat sunt 3X Media s.r.l., cei care deţin şi forumurile 3xforum.

Noii proprietari promiteau lapte şi miere, dar nu au adus decît reclame jenante pentru utilizatori. Acum... dau semne că nu sunt încîntaţi de banii din reclame şi nu cred că mai vor să investească. Oare vor proceda aşa cum au făcut cei de la "TV Mania"? Au cumpărat "Tele Cablu", concurenţa lor de la acea vreme, au mai scos 4-5 numere, după care l-au închis.

Eu spun că este păcat pentru că unele forumuri au cîteva zeci de mii de mesaje şi s-a pus suflet în ele. De fapt, foarte multe forumuri româneşti, poate cele mai multe sunt găzduite de MyForum. Oare să aibă actualii proprietari un gest de nobleţe şi să permită oamenilor să-şi ia baza de date? Nu prea cred, ţinînd cont de ce au demonstrat pînă acum. De altfel, s-a întîmplat şi la case mai mari...
Eu cred că soarta MyForum este pecetluită. Poate nu va dispărea mîine, poate nici peste o lună, dar deznodămîntul rămîne acelaşi.
Şi totuşi... nu credeţi că şi utilizatorii au, la rîndul lor, o parte din vină? S-au creat foarte multe forumuri, multe cu teme similare, multe despre CS... Spaţiu ocupat pe server aiurea. De exemplu, cred că sunt vreo 10 forumuri despre Rihanna. Era mai bine dacă fanii se înţelegeau între ei şi colaborau pentru unul singur.

Ce m-a mirat la MyForum, dar nu numai, a fost că oamenii nu au înţeles menirea proiectului. Şi aici îmi vine în minte o reclamă pentru 0xforum.ro, un proiect similar. Reproduc din memorie "Nu te-ai săturat de regulile altora? Nu vrei propriul forum cu reguli proprii şi unde să poţi face ce vrei?" Cam aşa suna.

Sunt şi servicii mai bune decît MyForum... Dar nu prea sunt cunoscute, nu sunt la fel de populare. Mă întreb dacă nu cumva unul dintre motivele pentru care acelea încă există nu ar fi şi acela că nu au aflat "ai noştri" de ele.